Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Modderdag bereikt weer meer kinderen

Modderdag duurt nog drie weken, maar er doen nu al 20.000 kinderen meer mee met Modderdag dan in 2013. In totaal staat de teller nu op ruim 85.000 kinderen. Dit worden er zeker nog meer, melden de organisatoren.
Modderdag bereikt weer meer kinderen
Foto: EPA

Modderdag vindt dit jaar plaats op vrijdag 27 juni. Scholen, bso’s, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en gastouders kunnen zich op de website aanmelden om mee te doen. Meedoen kost niets, maar je mag een vrijwillige bijdrage doen van 15 euro. Na aanmelding krijg je de Modderwijzer en de Modderposter toegestuurd.

Sport & Spel

Hoe je de Modderdag vervolgens invult, is aan je zelf. Het thema is dit jaar Sport & Spel. Vorig jaar bereikte Modderdag uiteindelijk bijna 60.000 kinderen. Meer dan 1500 kindercentra meldden zich toen aan. Het was de eerste keer dat Modderdag in Nederland georganiseerd werd. Veldwerk Nederland haalde dit evenement, dat in andere landen al langer plaatsvindt als ‘Mud Day’, naar Nederland. In de kinderopvang sloeg dit thema meteen aan.

Nieuwsgierig hoe Modderdag 2013 er uit zag? Bekijk een foto-overzicht.

Stuur foto’s in!

Net als vorig jaar roepen we jullie op om de mooiste Modderdag-foto’s naar de redactie van Kinderopvangtotaal te sturen naar info@kinderopvangtotaal.nl. Deze kun je dan terugzien op Kinderopvangtotaal.nl.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.