Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Zelf spelen & ontdekken van 0-2 jaar

Het boek is geïnspireerd op de visie van Emmi Pikler. Op de eerste bladzijde lees je kort iets over Emmi Pikler en over de motivatie van Helen Janssen, Pikler-pedagoog, om dit boek uit te brengen. Steeds vaker ontmoet Helen kinderen die niet goed zelf kunnen spelen. Door dit boek hoopt ze te inspireren en praktische handvatten aan te reiken om een jong kind de gelegenheid te geven zelf te spelen en zelfstandig te ontdekken.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.