Wie ontvangt de inspecteur met open armen?

Hoe moet je je als kinderopvangorganisatie voorbereiden op de Wet IKK en de inspectie? Niet iedereen is al evenzeer op orde. Het advies: zorg dat je voldoende kennis in huis hebt en stel je open op naar de GGD.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

De invoering van de Wet IKK zorgt in de aanloopperiode voor aardig wat beroering onder kinderopvangondernemers. Want hoe zal daar op gecontroleerd gaan worden? Organisaties hebben zich heel verschillend voorbereid, constateert Jessie Vogelsangs van adviesbureau Helder & van Pas die verschillende organisaties bijstond. ‘Er is een categorie die druk informatie is gaan zoeken en die zich de nieuwe wet helemaal eigen heeft gemaakt; zo van “kom maar op!”. Een andere groep heeft zich laten voorlichten, maar voelt zich toch nog onzeker. Dan de laatste categorie: die heeft onder een steen gelegen, en denkt nu: ojee, hoe gaan we het op

0
102

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.