Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘We hebben de drempel voor ouders verlaagd’

Uit de coronacrisis zijn ook bijzondere initiatieven voortgekomen. José Lansaat (33), die in 2014 in Baarn begon met BSO Buiten, kreeg het gouden idee voor De Buitenwinkel. Zowel haar bso's als de nieuwe winkel zijn erop gericht om kinderen meer buiten te laten spelen. De Buitenwinkel blijkt nog een extra pluspunt te hebben: het is een aanloopplek voor ouders geworden.
José Lansaat. Foto's: Mieke Wegerif, Lifetime fotografie
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.