Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vijf vrije vragen aan: Chris Beek

Kinderdagverblijf Prinses Irene in Amsterdam bestaat dit jaar een eeuw. Het kinderdagverblijf is onderdeel van IJsterk Kinderopvang, een organisatie met tien vestigingen in Amsterdam. Manager Chris Beek (49) komt oorspronkelijk uit de reclamewereld en geniet volop van de kinderopvang. 'Een heel fijne wereld. We mogen bijdragen aan een heel belangrijke ontwikkelingsfase van het kind en het is fijn om te werken met een team van gepassioneerde professionals.'
Foto: Corine Zijerveld
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.