Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Verbeter de babyopvang: Keep calm!

Nathalie Camacho en Sanne Bosmans (van pedagogisch adviesbureau Forsa) zien veel hardwerkende medewerkers vanuit hun passie werken in de babyopvang. De ambitieuze manager of pedagogisch coach doet er alles aan om te zorgen dat de opvang kwalitatief hoog is. Maar: hard werken heeft ook vele nadelen. Volgens hen verbeteren we de babyopvang door eerst te beginnen met ‘niets’ doen.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Nathalie Camacho
Nathalie Camacho is eigenaar van ForsaPedagogiek.com en werkzaam als pedagogisch coach/beleidsmedewerker bij Ska kinderopvang. Ze gelooft dat de kinderopvang echt van betekenis is in de ontwikkeling van kinderen. Als coach, spreker en trainer deelt ze haar passie, kennis en kunde over het creëren van sterke teams met 'harTwerkende' professionals. Zo helpt ze kinderopvangorganisaties bouwen aan een sterke pedagogische omgeving. Haar focus ligt op aandacht voor het team, aandacht voor het jonge kind en aandacht voor ontwikkeling met als resultaat ontspannen werken, werkgeluk en pedagogische kwaliteit.
'Ik hou er van om mensen en kinderen te prikkelen in hun ontwikkeling. Ik vind het mooi om te zien hoe ze dan zelf in actie komen.' Sanne, orthopedagoog en ervaring in het speciaal onderwijs helpt met haar bureau FORSA! de kwaliteit van babyopvang te verbeteren.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.