Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Vallen is OK!

Het is belangrijk dat kinderen van jongs af aan veel spelen en bewegen. Het is leuk, gezond en goed voor hun motorische ontwikkeling. Ze leren de (on)mogelijkheden van hun eigen lichaam kennen en worden minder bang om te vallen. En áls ze vallen is de kans op groot letsel kleiner. Kenniscentrum Letselpreventie VeiligheidNL pleit daarom voor meer risicovol spel en aandacht voor veilig leren vallen in de kinderopvang.
Foto's: VeiligheidNL
‘Bewegingservaring
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.