Staan bij speelgoed

Mark (33) is eigenaar van gastouderopvang Mark the manny in amsterdam. Daarnaast is hij beheerder van buurtmoestuin soeptuin bredius en werkt hij als freelancer bij natuurspeeltuin het woeste westen. Mark woont samen met zijn vriendin Esther.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Een onderwerp dat mij bezighoudt is speelgoed. Dat gevarieerd, biologisch eten zonder toevoegingen gezond is staat vast, maar wat zou de speelgoedtegenhanger zijn? Voor de Wobbel-hype ben ik allergisch en waarom hebben alle baby’s dezelfde bijtgiraffe? Omdat-ie verantwoord is, of omdat iedereen ‘m heeft? Ik zeg niet dat het goed of slecht is – ik heb de wijsheid niet in pacht – maar het verbaast me dat er niet of nauwelijks discussie over wordt gevoerd. Een plastic vuurrode brandweerwagen met toeters en bellen – haast niet van echt te onderscheiden. De sirenes werken op batterijtjes, dus kinderen hoeven zelf het

0
17

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.