Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Speelparadijs als kinderopvang

Gemak voor ouders, stimulans voor het kind. Dat is de visie van HappyKids Kinderopvang in Hoofddorp, een kinderopvangorganisatie die een unieke variatie aan speelse opvang biedt, van een trampolinepark en een speelparadijs tot een zwemschool. Directeur Arco Koot (44) is nog lang niet klaar en droomt van het 'kindcentrum van de toekomst' vol technologische snufjes.
Foto's: Tamara Krijkamp

Koot

Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.