Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Recensie: De kracht van spel

Dit boek gaat over de kracht van spel. Jonge kinderen spelen, niemand zegt dat ze dat moeten doen, de behoefte komt van binnenuit. Als pedagogisch medewerker wil je kinderen stimuleren in hun ontwikkeling. Maar hoe verhouden spelen en leren zich tot elkaar? Wat vraagt dat van jou? Hoe bied je kinderen optimale ontwikkelkansen vanuit spel? Kun je er op vertrouwen dat een kind al spelend voldoende leert?
https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41189-023-1889-6/MediaObjects/41189_2023_1889_Fig1_HTML.jpg
Dit
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.