Puntje van Pont – Leven is een risico!

Ontwikkelingspsycholoog Steven Pont geeft elke maand zijn visie bij een van de pedagogische artikelen in Kinderopvang.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Niets is zo risicovol voor het leven van het kind dan het uitsluiten van risico ín het leven van het kind. Het leven is immers risicovol. Als iemand je belooft een leven lang bij je te blijven,dan neem je een risico. Als je een huis koopt, neem je een risico. Als je op reis gaat, neem je een risico. Als je een kind wil, neem je een risico. Het leven is vergeven van de risico’s. En als je jeugd er is om je een beetje op het latere leven voor te bereiden, dan eist het inschatten van risico’s daarin dan
0
59

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.