PPINK is op weg!

PPINK is net een maand in de lucht. Op de Dag van de Leidster liet de kersverse beroepsvereniging voor pedagogisch professionals voor het eerst van zich horen. Sinds die dag is de inschrijving geopend en staat PPINK flink in de belangstelling. Anna de Lange, senior pedagogisch medewerker én bestuurslid van PPINK: ‘Het is bijzonder om te merken dat zoveel collega’s zich herkennen in onze visie. En het toejuichen dat we ons sterk maken voor de beroepsgroep.’

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Ze is iemand van de lange adem. Van gelóven in de goede zaak en daarvoor gaan. Anna de Lange raakte twee jaar geleden met een paar andere pedagogisch professionals in gesprek over de impact van hun werk. ‘Het viel mij op dat pedagogisch medewerkers zelf onderschatten wat zij betekenen voor de kinderen. Kinderopvang is echt een vak. Ben je je daar niet bewust van, dan kun je niet goed uitdragen dat je als professional verschil maakt. Terwijl dat wél nodig is als je wilt dat ouders en leerkrachten je serieus nemen.’

Mijlpaal

Zo ontstond het idee voor een nieuwe beroepsvereniging,

0
59

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.