Pedagogisch Professional van het jaar

Marloes van den Berg (32) is de winnaar van de PPINK-verkiezing ‘Pedagogisch Professional van het Jaar'. En daarmee is ze ook meteen PPINK-ambassadeur geworden. Een rol die haar op het lijf is geschreven. Na 13 jaar ervaring in de kinderopvang weet Marloes waarover ze het heeft. En die eigen beroepsvereniging? 'Daar deed ik het eerlijk gezegd allemaal voor'.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Pedagogisch Professional van het Jaar, hoe voelt dat?

‘Ik ben trots en verrast, maar het voelt ook dubbel: die titel verdien ik niet alleen, maar mijn hele team en alle andere pedagogisch medewerkers in Nederland. Op het moment dat ik op het podium stond, dacht ik: jongens kom er even met z’n allen bij staan! Wij doen als pedagogisch professionals allemaal ons uiterste best. Voor kinderen kun je niet half werken, je geeft je altijd helemaal.’

Wat maakt iemand goed in het vak?

‘Je bent ervoor in de wieg gelegd of niet. Je moet het geduld hebben, de creativiteit, kunnen

0
40

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.