Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Oppassen met melamine en bamboe

De verkoop van bamboeservies is sinds februari 2021 verboden door de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (NVWA). Voor de mensen die het op de kinderopvang of thuis hebben, raadt zij het gebruik ervan af. Ook melamineservies voor warm eten bij kinderen tot 3 jaar doet ze in de ban. Vervelend, want veel kinderservies is hiervan gemaakt. Hoe kun je het melamine- en bamboeservies herkennen en wat is precies het probleem?
Foto: nuzza11/Adobe Stock
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.