Ondertiteling voor baby’s

In de tiendelige serie De Babyspecialist haken we in op alle facetten die komen kijken bij het werken met de allerkleinsten in de kinderopvang. Dit is aflevering 4: over de interactievaardigheid praten en uitleggen.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Normale stem

Juist bij baby’s is praten en uitleggen extra belangrijk, stelt orthopedagoog en trainer Natasja de Kroon. Volgens haar vormt het de ‘ondertiteling’ voor kleintjes die zelf nog niet taalvaardig zijn. ‘Waardevol bij het praten met baby’s is dat je gewone woorden gebruikt en met een normale stem praat. We hebben de neiging om op een zangerige toon te gaan

0
100

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.