Nieuwe regels voor babyopvang

Baby’s in de kinderopvang, het blijft een punt van discussie. Asscher en de branchepartijen bedachten verregaande maatregelen. Is daarmee de discussie voorbij?

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

‘Het allermooiste is natuurlijk als jonge ouders langer verlof krijgen om voor hun baby te zorgen’, zegt Marilse Eerkens, journalist en schrijver van het boek Wat doen we met de baby?. ‘Maar ik ben wel heel blij met het voorstel van Asscher. Het laat zien dat hij de babytijd serieus neemt. Uit onderzoek blijkt dat minder baby’s per leidster net het verschil kan maken. Te lang is in de kinderopvang gedacht dat een leidster een unit was die je overal kon inzetten om haar trucje te doen. Maar babyopvang is geen trukendoos. Het zit in de relatie. Pedagogisch medewerkers

0
22

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.