Natuurbeleving

Het menselijk brein onder het schedeldak van de kinderen waar je mee werkt, is natuurlijk pas een paar jaar oud.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
https://static-content.springer.com/image/art%3A10.1007%2Fs41189-017-0075-0/MediaObjects/41189_2017_75_Fig1_HTML.jpg

PUNTJE VAN PONT

Het menselijk brein onder het schedeldak van de kinderen waar je mee werkt, is natuurlijk pas een paar jaar oud. Net zo oud als het kind zelf namelijk. Maar eigenlijk ook weer niet… Wij mensen behoren tot de homo sapiens (de denkende mens) en die bestaat al zo’n 200.000 jaar. Eigenlijk zou je dus kunnen zeggen dat het brein van de kinderen waar je mee werkt dus ook 200.000 jaar oud is. Allerlei structuren die in die tweeduizend eeuwen succesvol zijn

0
18

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.