Naar een flexibele kennis- en netwerkorganisatie

Hij kwam binnen als voorzitter van Team Toekomst en is ten tijde van het interview alweer ruim een half jaar in functie als voorzitter van de Brancheorganisatie Kinderopvang. Na een hectische week met veel publiciteit over het al dan niet verplicht melden van vaccinaties en het omstreden artikel in de Volkskrant, weet Felix Rottenberg als geen ander dat hij in een roerige sector is terechtgekomen. Een gesprek in een Amsterdams café over zijn visie op de kinderopvang en de hernieuwde Brancheorganisatie Kinderopvang.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Hoe bevalt het in de sector kinderopvang? Welke zaken zijn u opgevallen of vond u vreemd?

‘Ik ben van oudsher al goed bekend met het onderwijs. En de kinderopvang ken ik vanuit de ervaringen met mijn eigen kinderen, maar ook door werkbezoeken die ik als PvdA-voorzitter heb afgelegd. Waar ik me vooral over verbaas, is hoeveel mensen zich ermee bemoeien. Deze week hebben we het Convenant Directe Financiering getekend: er zitten dan veertien mensen aan tafel. In Nederland zijn we erg goed in polderen, maar ik verwacht toch dat we over een jaar of twintig met minder partijen aan tafel

0
38

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.