Mijn locatie

De Canadese kindertherapeut Robbie Zein (42) startte tien jaar geleden met Zein International Childcare in Den Haag. De organisatie is uitgegroeid tot vier kinderdagverblijven, vijf bso’s, twee peuterspeelzalen en 150 medewerkers. De aanpak is verrassend met een keuze-beloningssysteem voor de kinderen, eigen houten ‘Dutch DeZein’ meubilair en een Parent Room voor ouders.

In welk opzicht is Zein anders?

‘Onze buitenlandse ouders wonen tijdelijk of permanent in Nederland. Zij willen internationale kinderopvang en internationaal onderwijs. We zijn niet zomaar een Engelstalige kinderopvang, maar staan open voor alle culturen. Onze chefkoks laten de kinderen biologische, verse gerechten uit andere culturen proeven en we vieren alle feestdagen. Kerst heet Winter Wonderland en Halloween noemen we Dress-up Party. Verder hanteren we het Choices System, dat ik zelf heb ontwikkeld. Kinderen worden niet gestraft of beloond met snoep, maar met keuzes. Wie aardig is of netjes zijn huiswerk maakt, verdient een keuze: wat tijd alleen met een

0
44

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in