Lawaaipapegaaien – Mark the Manny

Yes, ik heb een huis vol kids en zelfs een wachtlijst! Dat schept vertrouwen. En met Frida Blue, Raku, Derek en Miley – alle vier geboren in 2014 – om me heen leer ik pijlsnel wat werkt en wanneer ik de plank missla. Poepluiers binnen handbereik van kleine kinderen is bijvoorbeeld geen goed idee.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

‘Bah!’ Ook feedback van ouders neem ik ter harte. Een krukje in de hal handig om jasjes en schoentjes uit te trekken? Doe ik! Derek kan urenlang zoet zijn met een bal? Koop ik! Frida Blue eet graag kaas van Petit Suisse op een crackertje? Ik sta al in de supermarkt! Ik vind het een van de voordelen van een kleinschalige gastouderopvang: ik kan ter plekke inspelen op de wensen van ouders. En op de wensen van kinderen niet te vergeten, want nadat Miley een jaszakformaat pluchen koe was kwijtgeraakt (een klein persoonlijk drama), stond ik ’s middags met haar

0
23

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.