Magda Heijtel: ‘Dit is een rol die bij me past’

Handen en voeten geven aan een duidelijke visie en bovenop overheidsbeleid zitten, dat is de focus van de nieuwe directeur van Brancheorganisatie Kinderopvang, Magda Heijtel. 'Ik hou van resultaten: praten moet iets opleveren.'

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

‘Ik ben iemand die een visie graag goed in de praktijk neer wil zetten. Een visie zonder handen en voeten, daar heb ik niet zoveel mee. Ik hou van resultaten: praten moet iets opleveren’, vertelt de nieuwbakken directeur, die sinds 1 oktober de Brancheorganisatie Kinderopvang (BK) leidt. Magda Heijtel is een rot in het vak: dertien jaar lang werkte ze als directeur-bestuurder bij Impuls Kinderopvang te Amsterdam, en daarnaast was zij enkele jaren actief als bestuurslid bij de BK.

Onvrede

De kinderopvangsector schudt op haar grondvesten en als directeur van de BK krijgt Heijtel pittige onderwerpen op haar bordje. In

0
29

Wilt u dit premium artikel verder lezen?

Sluit eenvoudig een gratis proefmaand af of neem een abonnement om dit artikel en alle andere premium berichten onbeperkt te lezen.

Bent u al abonnee? Log dan in en lees verder.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.