Lingeriebonnen

Toekomstige studenten geneeskunde moeten aan de Erasmus Universiteit tegenwoordig een integriteitstest doen, om te zorgen dat er nooit meer botte, ongeïnteresseerde artsen aan het bed staan. De ‘horktest’ wordt het wel genoemd.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Astrid v. Weijenberg

Columnist Aleid Truijens maakt zich er druk over, want vindt het onterecht dat jongeren die nauwelijks puber- af zijn al geselecteerd worden op eigenschappen die in de loop der jaren enorm kunnen veranderen. ‘Natuurlijk moet je tijdens je studie leren hoe je met patiënten en collega’s omgaat en hoe je goede gesprekken voert. Het is terecht dat je op zulke onderdelen kunt zakken, net zo lang tot je het wel kunt’, schrijft ze (de Volkskrant, 10 december). Ook pedagogisch medewerkers moeten geschoold worden op dit vlak. Zij zitten soms zelfs nog midden in de pubertijd als ze al

0
28

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.