Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Lievelingetjes en ettertjes

Met sommige kinderen voel je meteen een klik: gewoon een heerlijk kind! Natuurlijk behandel jij zo'n kind precies hetzelfde als alle andere kinderen. Of betrap je jezelf er wel eens op dat je van het ene kind meer kan hebben dan van het andere? Is dat onprofessioneel? Hoe ga je om met een kind dat 'in jouw allergie zit'? Het zijn lastige dingen om te bespreken. Vier medewerkers van verschillende kindercentra bij Kinderopvang Morgen (een koepel van kinderopvangorganisaties in Rijswijk, Den Haag en Delft) waren bereid om er openhartig over te praten.
Foto: Everst / Adobestock
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.