Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Leren fietsen op de opvang

Weet je nog? Je eerste keer fietsen, zonder zijwieltjes? Alsof de wereld ineens aan je voeten ligt. Zelf kunnen fietsen is niet alleen leuk, maar ook goed voor je motorische ontwikkeling en je zelfvertrouwen. En dat wil SKSG Kinderopvang Bruintje Beer in Groningen graag stimuleren. De kinderen leren er fietsen: eerst op een loopfiets en dan op een fiets met trappers - zónder zijwieltjes.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.