Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Kinderopvang is broedplaats voor burgerschap’

In het project de Magische Maakfabriek gaan kinderen aan de slag met thema's als burgerschap en duurzaam leven. Het idee komt uit de koker van Juliette de Wette, oprichtster van Back for Good. Haar organisatie ontwikkelt educatieve projecten, waarbij burgerschapsvorming steeds een belangrijk thema is. Op basisscholen is dat inmiddels een begrip, maar dat moet het ook zijn in de kinderopvang, vindt Juliette. 'Wat ik mooi vind om te zien, is dat de sector daarin nu al verantwoording begint te nemen.'
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.