In dialoog met de pedagoog – ‘Ze piepen zo!’

Pedagoog Inge van Rijn deelt ieder nummer een gesprek dat zij met een pedagogisch medewerker voerde. Deze maand: ‘Ze piepen zo!’

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

We hebben zoveel moeilijke baby’s op onze groep!

‘Oké, wat is veel en wat bedoel je met moeilijk?’

Ze huilen zoveel. Winnie begint te piepen zodra je haar neerlegt, Pascal slaapt slecht en huilt om niks. En dan de tweeling: als de een begint, gaat de ander ook huilen.

‘Dat zijn dus al vier huilende baby’s begrijp ik.’

Dit zijn alleen nog de kleintjes. Olaf en Viviana zijn allebei super eenkennig, dus ik hoef me maar om te draaien en het is al mis.

‘Ik kan me voorstellen dat dat vermoeiend voor je is. Voor een baby zijn dit trouwens

0
136

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.