IKK: Kom in actie!

De Tweede Kamer is akkoord met het wetsvoorstel Innovatie en kwaliteit kinderopvang. De Eerste Kamer heeft het voorstel inmiddels in behandeling, waarna definitieve wetgeving volgt. Per 2018 wordt al een deel van de maatregelen van kracht. Bent u al in actie gekomen?

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Onlags zijn in een algemene maatregel van bestuur de aangekondigde kwaliteitsregels, zoals een andere ratio voor babygroepen en nieuwe eisen voor het pedagogisch beleidsplan, verder geconcretiseerd. Zo is bijvoorbeeld duidelijk hoe de ratio voor babygroepen (1 op 3) en voor kinderen vanaf 7 jaar (1 op 12) gaat veranderen. Tevens is er meer bekend over de nieuwe eisen aan het pedagogisch beleidsplan, het mentorschap aan kinderen en wanneer tijdens een dag minder beroepskrachten ingezet mogen worden. Inmiddels is ook duidelijk dat het pakket aan maatregelen grotendeels vanaf 1 januari 2018 wordt ingevoerd. Daarnaast zullen een deel van de wijzigingen

0
58

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.