Hup naar buiten! Thema: wormen

Heb je wel eens gezien hoe een merel een worm uit de grond trekt? Het lijkt een eenvoudig klusje, maar probeer het zelf maar eens. Dat is lastiger dan je denkt.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

het is een fabeltje dat een regenworm verder leeft als hij in tweeën breekt. Een regenworm is opgebouwd uit ringen. Aan de achterkant kan hij er wel een paar missen, die groeien weer aan. Maar een regenworm gaat, net als alle andere dieren, dood als hij in tweeën breekt. Niet doen dus!

Strijk tegen de haren in

Een regenworm heb je zo gevonden. Steek een schep in de grond en beweeg heen en weer. Op gras werkt dit het beste. De kans is groot dat er regenwormen naar boven komen. Bekijk de regenwormen met een loep van dichtbij. Een

0
64

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.