Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Het is tijd dat de pedagogisch professional meepraat’

De kinderopvang is volop in beweging. Samenwerking met scholen, de nieuwe wet IKK, permanente educatie, om maar een paar hot items te noemen. Pedagogisch medewerkers willen daarover meepraten. En daarom was het hoog tijd voor een beroepsvereniging: PPINK (Pedagogisch professionals in kinderopvang). De vereniging is net voor de zomer opgericht en gaat vanaf nu flink aan de weg timmeren. Een gesprek met de kersverse voorzitter: Marijke Schuurkes.
Het oprichtingsbestuur van ppink tekent de statuten. Staand (vlnr): pleunie van de ven (humanitas), voorzitter marijke schuurkes (kinderopvanggroep), anna de lange (tinteltuin), vicevoorzitter/penningmeester robin de vos (kober kinderopvang), secretaris zoubida bouazani (kanteel kinderopvang), irma haans (kinderopvanggroep). zittend (vlnr): simone van hooff (tinteltuin), notaris bart leenders.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.