Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Grotere groepen op de bso

Hoeveel kinderen is nog verantwoord in een bso-groep? De ratio beroepskracht-kind gaat veranderen. Minister Asscher overweegt om de groepsgrootte te verhogen voor alle bso-leeftijden van 20 naar 30 kinderen met twee pedagogisch medewerkers en een vrijwilliger. FNV hoopt dat het tegenvoorstel van de branchepartijen wordt gevolgd: een maximale groepsgrootte van 24 kinderen, maar alleen voor achtplussers en alleen met begeleiding door beroepskrachten. Eén pedagogisch medewerker is dan verantwoordelijk voor 12 kinderen. Haalbaar? Een belrondje langs bso’s.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.