Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Gewoon beginnen

Duurzaamheidspedagogiek begint in de directe omgeving, in het hier en nu, maar het gaat ook over de aarde als geheel en over de toekomst van de aarde. Drie sprekers op het seminar van Child Care International (CCI) vertelden hoe je binnen jouw organisatie op allerlei manieren aan duurzaamheids- pedagogiek kunt werken. Schrijvend pedagoog Inge van Rijn beschrijft de inzichten van dit seminar.
Bij
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.