Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

‘Te flexibel schaadt iedereen’

‘s Morgens nog niet weten of je ‘s middags moet werken of op welke groep je die dag wordt ingezet. Onzekerheid over je salaris. Pedagogisch medewerkers met een flexcontract zijn het beu. Ouders zijn tijdens de crisisjaren zo verwend met flexibiliteit dat werkgevers nu niet meer terug kunnen. De FNV hekelde recent de ‘flexverslaving’ van werkgevers. Drie flexwerkers aan het woord: ‘Uiteindelijk schaadt het iedereen; medewerkers, maar ook kinderen en ouders.’
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.