Dit willen wij

Wie: Patricia van den Eertwegh (37) met Bodhi (15 maanden).

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Waarom kinderopvang?

‘Wij werken ieder vier dagen, ik bij een civieltechnisch ingenieursbureau, mijn man als zelfstandig ondernemer in verhuur/ beheer van kantoorruimtes. Ik ben zwanger van ons tweede kindje en we willen beiden blijven werken. Bodhi gaat drie dagen per week naar de opvang, dat vind ik de max. Hij gaat een dag per week naar mijn ouders. Dus in eerste instantie kiezen we kinderopvang om praktische redenen, maar ik vind het ook goed dat Bodhi met andere kinderen speelt en hij leert hier veel.’

Waar let je op als ouder bij je keuze?

‘Tijdens de rondleiding krijg je zoveel

0
42

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.