Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties1

De Wet IKK: wat gaat het kosten?

Wat de 21 maatregelen van de Wet IKK (Innovatie Kwaliteit Kinderopvang) inhouden, is wel bekend. Maar op misschien wel de belangrijkste vraag komt maar geen antwoord: wat gaat de Wet IKK ons kosten? Kleine organisaties voelen zich benadeeld. Maar de impact is voor grote organisaties ook heel groot.

Kleine

Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

1 REACTIE

  1. Heel herkenbaar, al deze moeilijkheden voor de kleine kinderopvangorganisaties. Ook wij hebben hiermee te maken. En ook wij vinden dat we niet gezien worden, en over éen kam geschoren worden met de grote spelers in het kinderopvang-veld. Veel van de nieuwe IKK maatregelen gaan, zo weet ik nu al, zéker niet kwaliteitsverhogend werken, omdat het belang van kinderen en ouders uit het oog wordt verloren. De opvang wordt veel te duur, o.a. door de wijziging van de bkr per jan’19 ivm baby’s tot 1 jaar. En ‘het bijltje er bij neergooien’ is zeker ook bij mij opgekomen. Maar ik hou van mijn werk en wil ouders van ganser harte prachtige opvang met heel veel aandacht voor hun kinderen blijven bieden….Dus we ploeteren verder en hopen dat er ergens bij de beleidsmakers helderheid, inzicht èn erkenning zal komen met het oog op de branche waar de BV Nederland voor het grootste deel op draait: het midden- en kleinbedrijf!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.