Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De transitie in de kinderopvang begonnen

In de herfst van 2021 vroeg de BMK aan experts van buitenaf wat zij vinden van de transitie waar de kinderopvang voor staat; van een hybride sector naar een stelsel met een publieke financiering? De discussie tussen BMK-bestuurders en externe experts leverde boeiende vergezichten op. Slechts een aantal weken later vond een kleine aardverschuiving plaats in de kinderopvang: door het coalitieakkoord van december 2021 zijn de panelen gaan schuiven. De transitie is begonnen. Een terugblik op de discussie met een duiding en nawoord door Hélène Smid (BMK) en Maaike Vaes.
Foto: Oksana Kuzmina / Adobe Stock
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.