Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

De positieve kant van ruziemaken

Zomaar een willekeurige dinsdagmiddag op een bso. De kinderen spelen trefbal op het veldje. Stijn wordt geraakt door Said en hij is af. Toch blijft Stijn staan en hij beweert dat de bal hem niet heeft geraakt. De andere kinderen proberen Stijn van het veld af te duwen en opeens ontstaat er een vechtpartij. Als bso-medewerker kun je van zoiets soms behoorlijk schrikken. Toch kun je zo'n ruzie ook vanuit een positieve kant bekijken.
Premium
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Sanne Kuipers is freelance journalist en schrijft voor verschillende vakbladen, websites en magazines. Daarnaast werkt ze al meer dan tien jaar in de kinderopvang, vooral op de bso. Dankzij deze combinatie van freelancer en pedagogisch medewerker weet ze als geen ander wat er in het werkveld speelt.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.