De glazen bol

2017 wordt voor de kinderopvang een spannend jaar. Er komt een nieuw kwaliteitsstelsel, een nieuwe financiering en een nieuwe vorm van toezicht.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Althans als het nieuwe kabinet en de nieuwe Kamer dit allemaal intact laat. De kans daarop lijkt overigens redelijk groot. Maar wanneer er na de verkiezingen grote verschuivingen optreden in de samenstelling van de Kamer, steek ik mijn hand er niet meer voor in het vuur.

Dit is het eerste kabinet waarin de verantwoordelijke minister in een brief het bestaansrecht van kinderopvang niet alleen baseert op arbeidsparticipatie, maar ook op de bijdrage aan de ontwikkeling van jonge kinderen. Bij de invoering van de Wet kinderopvang voorspelde BOinK dat wanneer kinderopvang alleen als arbeidsmarktinstrument wordt gezien de financiering mee zou deinen

0
21

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.