Covermodel – Vijf vrije vragen aan: Leonie Wesseling

Leonie Wesseling (48) stapte elf jaar geleden over van de financiële wereld naar de kinderopvang. De bedrijfskundige wilde in een branche werken 'waar je hart sneller van gaat kloppen'. Ze is nu directeur van Zo Kinderopvang, een organisatie die 40 locaties telt in de regio Den Haag, West-Brabant en Zeeland en met 344 medewerkers 2.500 kinderen opvangt.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Foto: Corine Zijerveld

1. Waarin onderscheidt Zo Kinderopvang zich?

‘In onze pedagogische kwaliteit, wij zetten echt een stap meer. Kwaliteit is altijd de rode draad, waarbij we het als onze belangrijkste taak zien om kinderen te begeleiden in hun ontwikkeling naar zelfstandig burgerschap. We werken samen met ouders en scholen aan de 21e-eeuwse vaardigheden van kinderen. Wij gaan uit van de drie pedagogen: vaste medewerkers, een vaste groep en een vaste ruimte. Minimaal twee van de drie pijlers moeten er altijd zijn. We zijn niet alleen klaar voor de IKK-eisen, we zijn verder: álle medewerkers hebben kinder-EHBO en we hadden al mentoren en

0
60

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.