Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Column – Onderzoeken en bedrijfsbelangen

Vandaag breekt het weer los op Twitter en andere sites. Ja, zelfs op mijn eigen telefoon stromen de appberichten binnen van mijn keiharde, zakelijke, commerciële en vooral niet-kindgerichte collega's uit de kinderopvang. Een bericht met als titel: Marktgerichte kinderopvang is schadelijk voor jonge kinderen. Een betoog van Elly Singer en Loes Kleerekoper. Nu ben ik groot fan van Elly Singer, maar dit had toch iets genuanceerder gemogen.
Ilse Raasing is directeur van Stichting Kinderopvang Waterland. Zij is een energieke, mensgerichte manager die meer dan 35 jaar ervaring in de kinderopvang combineert met een altijd frisse blik. Ze is jarenlang actief geweest in de politiek en nog steeds betrokken. Daarnaast zit ze in adviesgroepen en ligt haar passie bij muziek maken. Ze treedt regelmatig als zangeres op met haar gitarist. Foto: Corine Zijerveld

Mijn

Registreren

Ilse Raasing is directeur van stichting Kinderopvang Waterland in Monnickendam en voormalig columnist voor Management Kinderopvang. Zij is een energiek en mensgerichte manager met ruim 40 jaar ervaring in de kinderopvang. Naast haar passie voor kinderopvang is ze actief als zangeres en is ze ook jarenlang actief geweest in de politiek.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.