Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Column – Menselijk leiderschap

Leiderschap wordt van je verwacht als je een team aanstuurt. En al helemaal als er een crisis is. En van een crisis kunnen we ondertussen toch wel spreken. Corona is twee jaar geleden gekomen en helaas nog niet vertrokken. Tel daarbij een personeelstekort dat aan het ontstaan is op en je hebt in mijn ogen op z'n minst een serieuze situatie. Gelukkig kon de sector redelijk doordraaien er zijn we er dusver niet slecht uitgesprongen. De financiële schade bleef bij velen beperkt door het terugbetalen van de eigen bijdrage aan ouders na de lockdowns. De politiek is zich bewust van de taak en verantwoordelijkheid van ons werk. En dan is er nog de vraag om meer arbeidsparticipatie door de vergrijzing. Kortom: kinderopvang telt mee! En onze pedagogisch medewerkers hebben het ondertussen door alle regelgeving plus de verwachtingen van ouders drukker dan ooit.
Evalien Rengers
Voor
Premium

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.