Beweegactiviteit: Peuterpret

Leg een luchtbed neer, blaas dit op (niet te hard). Laat de kinderen er eerst eens aan voelen en op zitten.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Duur: 10 – 15 minuten

Materiaal: een luchtbed en een lang touw(tje)


Activiteit:

Luchtbeddenpret

Leg een luchtbed neer, blaas dit op (niet te hard). Laat de kinderen er eerst eens aan voelen en op zitten. Zullen we nu eens kijken of we er ook overheen kunnen kruipen? Laat nu de kinderen er één voor één overheen kruipen. Kijk daarna of ze er ook overheen kunnen lopen (wel vasthouden). Ook kun je ze helpen met kopjeduiken. Kunnen ze ook al rollen? Let wel op dat ze de oefeningen rustig doen, zodat ze niet naast het luchtbed

0
65

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 10x per jaar een print exemplaar van Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Kinderopvang magazine.

Heb je een Management Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heb je al een Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.