Bevlogenheid kun je stimuleren’

Het is prima om tevreden medewerkers te hebben, maar alleen met bevlogen medewerkers overtuig je de klant, de ouders dus. Daarom is het voor de kinderopvang juist in deze tijd van crisisnaweeën essentieel dat werknemers enthousiast zijn over hun baan, hun werkplek en hun baas. Onderzoeksbureau Tevreden.​nl begint dit jaar een uniek benchmarkonderzoek naar bevlogenheid in de kinderopvang.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

‘De kinderopvang heeft het niet gemakkelijk gehad. Zij heeft veel reorganisaties en fusies geïncasseerd. Dat heeft een weerslag op de medewerkers. Bedrijven zijn bezig met overleven en werkgevers vergeten soms aan de pm’ers te vragen hoe ze hun werk ervaren’, zegt Jeltje Meijvogel, consultant Kinderopvang bij Tevreden.​nl. ‘Terwijl dat juist nu zo belangrijk is. Bevlogen medewerkers doen dat stapje extra. Als ouder merk je dat. Als ik mijn kind bij het kinderdagverblijf breng, check ik overdag af en toe de app van het kindercentrum. Dan weet ik precies of die ene leuke pedagogisch medewerker werkt, want die heeft die

0
16

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.