Bent u een praatjesmaker?

Het woord ‘praatjesmaker’ heeft wellicht een wat negatieve bijklank, toch zult u zich deze vraag moeten stellen. Ik leg het u uit.

Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan

Veel kinderopvangorganisaties vragen mij tegenwoordig om hun website te vernieuwen of te optimaliseren. Dat betekent niet alleen de vormgeving en gebruikersvriendelijkheid, maar juist de inhoud, ofwel ‘content’. En dat is waar ik het graag met u over heb. Vaak ontstaan websites (en andere online-instrumenten) vanuit vormgeving, terwijl het startpunt een samenhang moet zijn tussen vormgeving én content. Wat wilt u overbrengen? Welke teksten horen daarbij? En welk beeld en kleurgebruik? Wat is het doel van uw website? Inschrijven? Uiteraard wilt u dat ouders hun kind inschrijven, maar is het niet belangrijker dat zij eerst uw locatie bezoeken en dat dat

0
17

Wil je onbeperkt toegang tot de Kinderopvang magazine artikelen?

De Management Kinderopvang magazine artikelen zijn exclusief voor onze Management Kinderopvang-abonnees. Deze abonnees ontvangen 7x per jaar een print exemplaar van Management Kinderopvang magazine en hebben volledig en onbeperkt toegang tot de gehele website, inclusief het digitale archief van de printexemplaren van Management Kinderopvang magazine.

Heb je een Kinderopvang abonnement en wil je ook alle Management Kinderopvang magazine artikelen lezen? Dat kan, sluit dan uw abonnement over naar een combinatie abonnement.

Heeft u al een Management Kinderopvang abonnement? Log dan hier in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.