Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Los abonnement

Voor de bijscholing van individuele pedagogisch medewerker.

De pedagogisch medewerker kan de afleveringen bekijken in chronologische volgorde en vervolgens de verdiepende informatie bestuderen.
Bij iedere aflevering van Web-tv is het betreffende hoofdstuk uit het Pedagogisch kader te lezen. Daarnaast zijn relevante artikelen uit het blad Kinderopvang toegevoegd waarmee de uitwerkingen van het thema in de praktijk verder aangevuld kunnen worden.
De multiplechoicetest is individueel en kan alleen meteen na afloop van het bekijken van de aflevering gemaakt worden. Na het beantwoorden van de vragen, krijgt de deelnemer meteen feedback waarom een antwoord juist of onjuist is.

De verdiepingsvragen zijn in principe bedoeld voor teamoverleg, maar kunnen deels ook gebruikt worden door individuen om te reflecteren op hun handelen en de uitwerking van het Pedagogisch kader in hun kindercentrum.
Men kan de verdiepingsvragen ook gebruiken om in een teamoverleg of bij het locatiehoofd te informeren waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt. Of men kan met nieuwe suggesties komen naar aanleiding van de geboden informatie.
Een individueel abonnement is bij uitstek geschikt voor beginnend pedagogisch medewerkers of bij degenen die al langer in de kinderopvang werken en behoefte hebben aan het opfrissen van hun vakkennis en inspiratie voor hun dagelijks werk.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.