Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderopvangmedewerkers met long covid: ‘Eerlijk gezegd dacht ik ook dat ik geen risico liep’

'Ik mis dat wat vanzelfsprekend was, niet meer vanzelfsprekend is. Ik mis de wereld buiten mijn bed en bank. Ik mis dat ik kan gaan en staan waar en wanneer ik wil. Ik mis de lange wandelingen die mijn man en ik maakten. Ik mis zelfs het korte wandelingetje naar de supermarkt. Ik mis de ontspanning van lezen of tv kijken. Ik mis de tijd waarin ontspanning geen inspanning was. Ik mis mijn werk waar ik zoveel van houd. Ik mis mijn geheugen en goed werkende hersens. Ik mis mijn leven. Ik mis teveel om hier op te noemen.'  
kinderopvangmedewerkers-met-long-covid-een-hutje-op-de-hei-zou-nu-het-absolute-walhalla-zijn
Foto: Pexels / Cespedes
Premium
Premium

Wil je dit artikel lezen?

Neem Kinderopvangtotaal.nl een maand gratis op proef. Na een maand stopt het abonnement automatisch.


  • Onbeperkt alle premium artikelen lezen
  • Online de artikelen uit het magazine lezen

Al abonnee? Log dan in

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.