Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderopvang in Bilthoven moet sluiten

mvelsink
Een kinderdagverblijf in Bilthoven moest per direct sluiten omdat er te veel tekortkomingen zijn geconstateerd. Dit heeft de gemeente De Bilt besloten na rapportages van de GGD. Volgens RTV Utrecht is het niet de eerste keer dat het bij deze organisatie misgaat.
Pixabay

Bij de locatie die gesloten is, zou het gaan om meerdere tekortkomingen. Er wordt morgen al gekeken of de organisatie deze punten heeft verbeterd. De GGD zal de gemeente een advies geven en uiteindelijk besluit de gemeente of de locatie langer dicht moet blijven. Op andere locaties van dezelfde organisatie was de inschrijving in het personenregister niet op orde en er ontbrak een EHBO-certificaat.

Samenwerking school

Onlangs heeft een basisschool ook de samenwerking met de betreffende kinderopvangorganisaties opgezegd. Het gaat om een Montessorischool die die visie op de kinderopvang onvoldoende naar voren vond komen. Volgens de schoolleiding was er sprake van een hoog verloop van personeel en was de kwaliteit van de opvang onvoldoende. De school is daarom met een andere opvang in zee gegaan.

De overkoepelende organisatie van de gesloten locatie in Bilthoven wilde niet reageren.

Bron: RTV Utrecht

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.