Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kinderopvang en kraamzorg slaan handen ineen

Frida Noordzij
Kinderopvangorganisatie Kids First COP groep en Isis Kraamzorg zijn een samenwerking aangegaan, waarin zij hun kennis en netwerk bundelen om zoveel mogelijk jonge ouders te bereiken.
Foto: Fotolia

Die samenwerking hebben beide partijen ondertekend in een convenant. ‘Het is een manier om breder onder de aandacht te komen bij jonge ouders en al in een vroeg stadium informatie te geven over kinderopvang en kraamzorg’, vertelt Hylco Mulder van Kids First COP groep.

Samenwerking

De twee organisaties beslaan hetzelfde gebied (Groningen, Friesland en Drenthe) en een samenwerking lag daardoor voor de hand, vertelt Mulder. ‘Wij willen het ouders wat gemakkelijker maken, door ze vroegtijdig te voorzien van informatie op één plek. Isis Kraamzorg houdt maandelijks een spreekuur op een van onze locaties, waar we ouders binnen ons netwerk die een kindje verwachten naar doorverwijzen. Daarnaast presenteren we ons gezamenlijk op beurzen.’

Babymarkt

De samenwerking zal gevierd worden tijdens een zwanger- en babymarkt in Drenthe, in de maand april. Ook zullen beide partijen de verloskundigenpraktijken in hun werkgebied op de hoogte brengen van de samenwerking met een kleine verrassing.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.