Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Kindergarden bewijst goed werkgeverschap

De landelijke kinderopvangorganisatie Kindergarden onderscheidt zich opnieuw met een goed werkklimaat. Net als vorig jaar staat Kindergarden in de top 3 van de Best Workplaces van Nederland, een verkiezing van Great Place to Work.
Kindergarden goede werkgever.jpg
Werknemers moeten voor het onderzoek vragen beantwoorden over geloofwaardigheid

Dit betekent dat werknemers van Kindergarden vinden dat ze op een fijne werkplek werken waarin ze vertrouwen kunnen hebben in het management, trots zijn op hun baan en plezier hebben met collega’s.

Multinationale ondernemingen

Kindergarden klimt steeds hoger op de lijst van dit onderzoek. In 2014 stond de organisatie nog op de 8e plek. Vorig jaar en dit jaar staan ze 3e in de categorie multinationale ondernemingen. Aan het onderzoek deden dit jaar 126 organisaties mee uit allerlei branches. De organisaties die op de lijst van Best Workplaces staan, mogen zich een jaar lang zo noemen. In de categorie van Kindergarden werd softwarebedrijf Atlassian de winnaar. Op de tweede plek staat Novo Nordisk, een onderneming op het gebied van gezondheidszorg.

Kameraadschap

Dit onderzoek wordt nu al voor de vierde keer gehouden. Werknemers moeten voor het onderzoek stellingen en open vragen beantwoorden over onder andere geloofwaardigheid, respect, eerlijkheid en kameraadschap. Daarnaast wordt er een evaluatie van het werkgeverbeleid uitgevoerd.

Kindergarden

Kindergarden startte in 1998 met een vestiging in Weesp en heeft nu, verspreid over Nederland, 30 vestigingen. Sinds 2011 maakt de organisatie deel uit van Bright Horizons, één van de grootste kinderopvangorganisaties ter wereld.

Afgelopen najaar won Wasko Kinderopvang ook al een prijs voor goed werkgeverschap bij een verkiezing van onderzoeksbureau Effectory. Lees hier hoe blij ze bij Wasko waren

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.