Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties3

‘Invoering bkr-maatregel baby’s niet verantwoord’

Vijf kinderopvangondernemers luiden de noodklok. Zij staan achter de kwaliteitsimpuls voor de kinderopvang, maar maken zich grote zorgen om de gevolgen van één maatregel: de nieuwe bkr voor baby’s. Met steun van branchepartijen starten zij vanaf vandaag een campagne: “Kom op voor Kinderopvang”.
iStock

De

Registreren

3 REACTIES

  1. Lees alle reacties
  2. Voor de nieuwe BKR!
    Zijn wij een van de weinige kinderopvang organisaties die blij zijn met en achter de nieuwe BKR regeling staan en deze zeker als een kwaliteits verbetering zien?
    Waarom heeft bijna iedereen het over grotere groepen met meer pedagogisch medewerkers en kiezen niet meer organisaties juist voor kleinere groepen van 8 baby`s met twee pedagogisch medewerkers. Dit zal de kwaliteit, rust en mening over de kinderopvang ten goede komen. En zeker de kinderopvang voor de toekomst voor de jongste kinderen steviger in het zadel zetten.
    Natuurlijk is dit kostenverhogend, maar je kunt als organisatie ook andere financiele keuzes maken, misschien wat minder overhead? Meer verantwoordelijkheid op de werkvloer, maakt het beroep ook veel uitdagender en aantrekkelijker. En zal het aantal potentiele pedagogisch medewerkers bevorderen.

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.