Artikel bewaren

Je hebt een account nodig om artikelen in je profiel op te slaan

Login of Maak een account aan
Reacties0

Hansje Görtz – Görtz & Crown open dagen

Onlangs hebben jullie kunnen lezen over de G&C verhuizing. Een officiële opening van ons nieuwe kantoorpand hebben we nog niet gehad maar het leek ons wel leuk om open dagen te houden voor geïnteresseerden in de nannytraining.

Onze promotiefilm was net klaar. Bernice en ik (alle twee niet technisch) testen net voor de start van de openavond, de film geprojecteerd op één van onze witte kantoorwanden. O,dear. De film bleef de hele tijd hangen in de ene laptop en in de andere deed ie helemaal niets…Dit leverde wel wat stress op! Na alle knopjes ingedrukt te hebben leek het ons toch een goed plan wat hulp in de roepen, Nadat de film up and running was, hebben we alles uitgestald wat ook maar G&C groen was. Bernice had ook hele mooie gifgroene kikkersnoepjes en ranja gevonden (welke beide later erg misselijkmakend bleken te zijn!) We waren er helemaal klaar voor. Spannend.

Zaterdag
17.00 uur starten bleek toch niet zo goed doordacht te zijn geweest aangezien de meeste mensen eten tussen 17.00uur en 20.00uur maar gelukkig kwamen de eerste geïnteresseerden rond een uur of 18.30 binnen. Gezellig was het ook dat best wat G&C nannies ook kwamen kijken naar o.a. de film en met hen zijn we na afloop nog even wat gaan drinken in het super gezellige café wat direct naast ons kantoor zit (inderdaad, dit was één van de doorslaggevende redenen dat we voor deze locatie hebben gekozen!)

Zondag
Zaterdag was zeker drukker qua inloop alleen was 10.00uur starten was ook weer wat aan de vroege kant. Naast dat we onze promotiefilm lieten zien, konden geïnteresseerden ook een vragenlijst invullen (om te zien of het nanny beroep bij je zou passen) en een quiz om de nannykennis te toetsen. Tevens hadden we ook nog veel foto’s van verschillende lessen uit de training, bladen met G&C verhalen erin en lesmateriaal waar men in kon kijken.

Iets voor jou?
Leuke dames ontmoet en weer wat nieuwe inschrijvingen opgedaan. Toch zoeken we naar nog meer geschikte kandidaten voor de volgende training startend in maart. We hebben nog zoveel openstaande vacatures! Is het beroep van professional nanny iets voor jou? Kun je verantwoording aan? Houd je van reizen of lijkt je werken in het buitenland leuk? Kijk dan nu op www.gortzandcrown.com en schrijf je in!

Geef je reactie

Om te kunnen reageren moet je ingelogd zijn. Heb je nog geen account, maak dan hieronder een account aan. Lees ook de spelregels.